Η εξομολόγηση της Μελίνας Κανά για την εγχείρηση καρδιάς που έκανε - stilosorthodoxias.gr
Home » , » Η εξομολόγηση της Μελίνας Κανά για την εγχείρηση καρδιάς που έκανε

Η εξομολόγηση της Μελίνας Κανά για την εγχείρηση καρδιάς που έκανε

Written By news on Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2014 | 7:14 μ.μ.

Η Μελίνα Κανά είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική μουσική. Η παρουσία της είναι τόσο έντονη αλλά ταυτόχρονα και τόσο διακριτική. Την έχουμε συνηθίσει να μιλάει μέσα από τη δουλειά της και στις συνεντεύξεις της να μιλάει για την δουλειά της. Πάντα όμως είναι απόλυτα ειλικρινής και αυθόρμητη. Έτσι, αποκάλυψε πρόσφατα το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε. Αυθόρμητα. Εξομολογήθηκε στον Αντώνη Μποσκοΐτη και την εφημερίδα Lifo ότι έχει κάνει εγχείρηση καρδιάς και ότι την βοήθησε η πίστη της στο Θεό.

Πιστεύεις;

Το \'\'Πιστεύω\'\' είναι μεγάλη κουβέντα. Θέλω να πιστεύω κι η πίστη ξεκινάει εκεί που τελειώνει η λογική, το σίγουρο, το διαπιστωμένο.

Θα ήλπιζες σ\' ένα θαύμα;
Πιστεύω στα θαύματα.

Από προσωπική εμπειρία;

Ναι...

Θες να μου πεις;

Κοίταξε, αρρώστησα, έκανα μπαλονάκι στην καρδιά και μια πολύ δύσκολη επέμβαση στον αυχένα για να μη μείνω παράλυτη. Από μικρό κορίτσι είχα μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με την Παναγία (σταματάει) Θα βάλω τα κλάματα τώρα...Το ομολογώ και δε σηκώνω και αντίρρηση, την έβλεπα τη βοήθεια της. Και όχι μέσα από τον ουρανό, αλλά από ανθρώπους δίπλα μου, από συνθήκες. Στο έμφραγμα, μετά το μπαλονάκι, από ένα λαθάκι μου τρύπησαν και φλέβα μαζί με την αρτηρία στο πόδι και η αιμορραγία ήταν τρομερή. Αφού ο γιατρός φώναξε βοήθεια, δεν άντεχε άλλο να με πιέζει για να σταματήσει το αίμα. Αρχίζω να χάνω τις αισθήσεις μου, ζαλισμένη, εξαντλημένη, κι ο γιατρός να με εκλιπαρεί \'\'Σας παρακαλώ, κυρία Κανά, μην κοιμηθείτε, δεν πρέπει να χάσετε τις αισθήσεις σας, σκεφτείτε κάτι ευχάριστο\'\'. Τι ευχάριστο να σκεφτόμουν που ένιωθα ότι πεθαίνω; Άρχισα τότε να λέω \'\'Παναγία μου, Παναγίτσα μου, βοήθησε με\'\' και ότι προσευχές μου έρχονταν, \'\'Χριστός ανέστη εκ νεκρών\'\' ξέρω γω...Κι ο γιατρός να λέει \'\'Τώρα, τώρα, αυτό σκεφτείτε, αυτό\'\', διότι η βελόνα στο μηχάνημα άρχισε να κινείται. Τι να πω; Αυθυποβολή; Προσευχή!

Μελίνα Κανά, εδώ νομίζω ότι η συνέντευξη μας έλαβε τέλος.

Πω, πω, τι σου είπα, μη νομίζεις ότι μιλάω παντού για όλα αυτά, τι μ\' έπιασε; Να το γράψεις αυτό!


Δεν διευκρινίζει την χρονική στιγμή που έγινε η επέμβαση ωστόσο φαίνεται πως πλέον την έχει αφήσει πίσω της και είναι πιο δυνατή και αισιόδοξη. Αυτή την περίοδο την συναντάμε στην σκηνή του PassPort σε μία μουσική συνάντηση, έπειτα από έξι χρόνια, με την Ελένη Τσαλιγοπούλου. Μια παράσταση με τα πιο αγαπημένα τους τραγούδια, πειράζοντάς τα ευγενικά, με άποψη κι αισθητική. Τραγούδια της Σμύρνης, ρεμπέτικα, λαϊκά, τραγούδια της παράδοσης.


Πηγή : agios.nikolaos.plomariou.gr
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

βοήθεια εναντίων του Κοροναϊού COVID-19

για να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα μας.


Δωρεά για βοήθεια εναντίων του Κοροναϊού COVID-19

βοήθεια για τον covid 19, πατήστε την εικόνα για βοήθεια.

Μένουμε Σπίτι για τον Κοροναϊό covid 19, πατήστε την εικόνα για βοήθεια.

Ecclesia

Ακολουθήστε μας στο Google + ...

Comments

Recent Post

Ακολουθήστε μας στο Google + ...

Comments

Tο Αγιολόγιο της ημέρας

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks
 

powered by Blogger
Copyright © 2014 - 2021. stilosorthodoxias.gr
© 2014 - 2021, All Rights Reserved
powered by Blogger Copyright © 2014 - 2021. stilosorthodoxias.gr