Home » , , » Δυο τρόποι με τους οποίους ο Σατανάς θα ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ τα Παιδιά

Δυο τρόποι με τους οποίους ο Σατανάς θα ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ τα Παιδιά

Written By news on Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014 | 12:12 π.μ.

Έχω ένα μεγάλο φόβο γι’ αυτά που έρχονται και που θα γίνουν τώρα. Είναι φοβερά, τρομερά και μεγάλα αυτά που έρχονται και τα παιδιά μας είναι δυστυχώς ανυπεράσπιστα και ανοχύρωτα. Αυτό έλεγα σε κάποιους γονείς πριν λίγες μέρες:

«ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΑΝΟΧΥΡΩΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΤΟ ΟΧΥΡΩΣΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΘΛΙΨΗ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΙ, ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΘΑ ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ».

Ξέρετε πόσες αυτοκτονίες έχουμε μέχρι σήμερα; Από πού προέρχονται αυτά; Δεν είναι από την έλλειψη εμπιστοσύνης;
Ο σατανάς αδελφοί μου θα πολεμήσει με δυο τρόπους τα παιδιά.

Ξέρετε ποιος είναι ο ένας τρόπος; Θα πείσει αρχηγούς και ηγέτες κρατών να νομοθετήσουνε τέτοια νομοσχέδια που θα αντιτίθενται στο όνομα του Θεού και θα λένε: «Δεν υπάρχει Θεός»! Δέστε τι έκανε δήμαρχος της Βενετίας, κατάργησε τον όρο  πατέρας και μάνα. Δεν θα υπάρχει ποια πατέρας και μάνα. 

Το διάβαζα μέσα στο ίντερνετ πριν λίγες μέρες. 

Ένα παιδί από την Αμερική πήγε να πάρει το πτυχίο του και επειδή δεν ήθελε να πιστέψει ότι η ομοφυλοφιλία είναι σωστή, του απαγόρευσαν να πάρει το πτυχίο του! Πρέπει να υποταχθείς, να δεχτείς όλα αυτά τα άσεμνα που λένε αυτοί, για να μπορείς να ζήσεις!

Μια άλλη γυναίκα στη Γερμανία έλεγε τα εξής: «Επειδή είμαι Χριστιανή και φοράω το σταυρό, δεν με παίρνουν στη δουλειά και δεν με αφήνουν να δουλέψω εκεί». Σε λίγο όλα αυτά θα τα βλέπετε.

Ο καινούργιος πάπας ξέρετε τι είπε; Έβγαλε επιτέλους αυτό που είχε μέσα του: «Δεν μπορεί η Εκκλησία να πολεμάει τις αμβλώσεις! Δεν μπορεί να πολεμάει τους ομοφυλόφιλους! Δεν μπορεί να πολεμάει όλα εκείνα που μέσα στην Αγία Γραφή, μέσα στο Ευαγγέλιο δεν διδάσκονται έτσι!»
Με λίγα λόγια σε λίγο θα βλέπουμε και θα ακούμε πράγματα τρελά και θα επαναστατήσει η φύση. 

Όλος ο κόσμος, όλη η γη θα επαναστατήσει!

Θέλω να σας παρακαλέσω να αρχίσετε να διδάσκετε τα παιδιά σας σωστά. Να πάρετε μια Καινή Διαθήκη και να μιλάτε στα παιδιά σας για τον Χριστό.
Σε λίγο, μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά έτσι θα γίνει. Θυμάστε κάποτε οι Τούρκοι τι έκαναν σε σ’ εμάς; Πήραν τα μικρά μας τα παιδιά και τα έκαναν Γενίτσαρους. Ξέρετε τι έγινε πάνω στην κουμμουνιστική Ρωσία τότε, όταν ήτανε στο μεγαλείο της; Έπαιρναν τα παιδιά και τα δίδασκαν εναντίον του Θεού!

Τώρα ξέρετε τι θα γίνει; Σε λίγο όσοι γονείς θα διδάσκουν τα παιδιά τους τον νόμο του Θεού, το κράτος θα τους τα παίρνει και θα τους λέει ότι είστε ανάξιοι γονείς! Αυτός είναι ο δεύτερος τρόπος που θα πολεμήσει ο σατανάς τα παιδιά μας.  Θα έλθουν αυτά.

Δεν θέλω να σας πω πολλά, αλλά θα έλθουν αυτά και θα τα δούμε. Εύχομαι στην Ελλάδα μας να μην γίνουν.

Γι’ αυτό σας ικετεύω, ξεκινήστε να ζείτε σωστά εσείς σαν  γονείς. Να βλέπουν τα παιδιά σας σωστό παράδειγμα μέσα στο σπίτι...


(απόσπασμα από απομαγνητοφωνημένο κήρυγμα του π. Ελπιδίου Βαγιανάκη)


Πηγή : monopatiagapis
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

google_translate

Μνημόνευση ονομάτων

Για περισσότερα πατήστε πάνω στην εικόνα.

Μνημόνευση ονομάτων

Η μνημόνευση των αγαπημένων μας προσώπων που βρίσκονται στη ζωή, αλλά και αυτών που έχουν εκδημήσει εις Κύριον αποτελεί χρέος αγάπης προς αυτούς. Μπορείτε να καταχωρήσετε την δωρεά σας.


Μέσω PayPal πατώντας το κουμπί Donate:

Στηρίξτε το έργο μας

Το site stilosorthodoxias.gr καλύπτει τα έξοδά του αποκλειστικά με δωρεές. Αν σας περισσεύει μία βοήθεια, μπορείτε να βοηθήσετε μέσω Paypal:Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Tο Αγιολόγιο της ημέρας

Comments

 

powered by Blogger
Copyright © 2014 - 2024. stilosorthodoxias.gr
© 2014 - 2024, stilosorthodoxias.gr, All Rights Reserved
powered by Blogger Copyright © 2014 - 2024. stilosorthodoxias.gr