† ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ † Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, Σήμερα τιμοῦνται οἱ Ἅγιοι: 318 Πατέρες τῆς Α’ Οἰκουμενικῆς Συνόδου , Ἀκυλίνα ἡ Μάρτυς , Φηλίκουλα ἡ Μάρτυς , Τριφύλλιος Ἐπίσκοπος Λήδρας , Ἀντίπατρος Ἐπίσκοπος Βόστρων , Ἰάκωβος ὁ ἐξ ἀπάτης τὸν ἀντίχριστον προσκυνήσας , Ἄννα καὶ ὁ υἱὸς αὐτῆς Ἰωάννης , Διόδωρος ὁ Μάρτυρας ὁ ἐξ Ἐμέσης , Μύριοι Μάρτυρες , Εὐλόγιος Ἀρχιεπίσκοπος Ἀλεξανδρείας , Ἀνδρόνικος ὁ ἐν Μόσχᾳ ἀσκήσας , Ἀλέξανδρος ὁ ἐν Μόσχᾳ ἀσκήσας , Ἄνθιμος ὁ Ἰβηρίτης , Ἁγίου Νικολάου τοῦ Ἱερομάρτυρος ,Ταίς των Αγίων σου πρεσβείες, Χριστέ ο Θεός, Ελέησον και σώσων ημάς. Αμήν. Πολέμησε Τον Αντίχριστο με την Δύναμη της Αγάπης του Θείου Βρέφους! - stilosorthodoxias.gr
Home » , , » Πολέμησε Τον Αντίχριστο με την Δύναμη της Αγάπης του Θείου Βρέφους!

Πολέμησε Τον Αντίχριστο με την Δύναμη της Αγάπης του Θείου Βρέφους!

Written By news on Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 | 6:50 μ.μ.

Το μεγαλύτερο όπλο που μπορούμε να πάρουμε για να πολεμήσουμε τον Ψευδοπροφήτη και τον Αντίχριστο, θα είναι ένα όπλο που θα τρομάζει, θα φοβίζει και θα αδυνατεί την δύναμη του Εωσφόρου. Και αυτό το όπλο δεν είναι άλλο παρά μονάχα ένα Βρέφος... ο μικρός Ιησούς!

Μας ζητάει απ’ όλους σαν μητέρες, να ζητήσουμε από το Θεό Πατέρα να μεταλλάξει την καρδιά μας και να την κάνει σαν της Βασίλισσας Του Μαριάμ, της Παναγίας.
Να κάνει και την δική μας την καρδιά τόσο δυνατή, τόσο γλυκιά, τόσο τρυφερή, τόσο στοργική, τόσο πολύ μητρικά θεϊκά ερωτευμένη με τον Γιό Του, ώστε να μπορέσουμε να κλείσουμε μέσα σ’ αυτήν την καρδιά τον Ιησού. Όχι μόνο σαν Δάσκαλο, όχι μόνο σαν εσταυρωμένο πληγωμένο Βασιλιά, αλλά και σαν μικρό Μωρό.
Αυτό που έκανε τότε η Βασίλισσα Του, να το κάνετε κι όλοι εσείς. Να Τον αγαπάτε σαν θείο Βρέφος και να Τον γεμίζετε με τα χάδια σας, με τα φιλιά σας και με τον θεϊκό σας έρωτα.


Γι’ αυτό η ωραιότερη προσευχή που αποκαλύπτει και αναδεικνύει τους ερωτευμένους με το Θεό ανθρώπους είναι μία μικρή προσευχούλα:

«Θεέ της καρδιάς μου, πλημμύρισε με με τον θεϊκό Σου έρωτα και δος μου μία αγία μητρική καρδιά να χτυπά ερωτικά για τον λατρεμένο Σου Γιό και Θεό μου, τον μικρό μου Ιησού».

Είναι πολύ γλυκιά προσευχή και πολύ δυνατή. Βάλτε την καλά στο μυαλό σας και να την λέτε τακτικά...


(απόσπασμα από απομαγνητοφωνημένο κήρυγμα του π. Ελπιδίου Βαγιανάκη)


Πηγή : monopatiagapis
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

βοήθεια εναντίων του Κοροναϊού COVID-19

για να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα μας.


Δωρεά για βοήθεια εναντίων του Κοροναϊού COVID-19

βοήθεια για τον covid 19, πατήστε την εικόνα για βοήθεια.

Μένουμε Σπίτι για τον Κοροναϊό covid 19, πατήστε την εικόνα για βοήθεια.
 

Proudly powered by Blogger
Copyright © 2014 - 2021. stilosorthodoxias.gr
google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0