Home » , , » Ενα ακόμη κήρυγμα μίσους και διχόνοιας εκ μέρους εκπροσώπου του... Θεού

Ενα ακόμη κήρυγμα μίσους και διχόνοιας εκ μέρους εκπροσώπου του... Θεού

Written By news on Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 | 5:36 μ.μ.

Εννοείται πως διαφωνεί με τη δημιουργία τεμένους ο... πεφωτισμένος μητροπολίτης (Η φωτ. από προσευχή μουσουλμάνων σε τέμενος της Κομοτηνή

Ενα ακόμη κήρυγμα μίσους και διχόνοιας εκ μέρους εκπροσώπου του... Θεού επί της γης καταγράφηκε, αυτή τη φορά στη Χίο.

Ακολουθώντας τον δρόμο του μητροπολίτη Ανθιμου και του αγίου Καλαβρύτων Αμβρόσιου, ο συνάδελφός τους στη Χίο μητροπολίτης Μάρκος Βασιλάκης, από τον άμβωνα του ναού στο χωριό Καλαμωτή, επιτέθηκε με εκφράσεις πεζοδρομίου σε πολιτικούς, πρόσφυγες, αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

«Οι πολιτικοί μας έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και προσκυνούν, έχουν παραδώσει τη χώρα», έλεγε ο μητροπολίτης αναφερόμενος στην κυβέρνηση και σε όσους βουλευτές έχουν ταχθεί υπέρ της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους, καλώντας τους πιστούς να βροντοφωνάξουν ενάντια σ' αυτή την προοπτική.

«Δεν υπάρχουν πρόσφυγες, είναι όλοι λαθρομετανάστες», τόνισε στη συνέχεια για τους χιλιάδες κατατρεγμένους που καταφθάνουν στα νησιά του Βορείου Αιγαίου, ενώ συνεχίζοντας το κρεσέντο του τα έβαλε και με τους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης χαρακτηρίζοντάς τους ούτε λίγο,ούτε πολύ ικανούς μόνο για τη συλλογή των σκουπιδιών.


Σύμφωνα μάλιστα με την εφημερίδα «Πολίτης της Χίου» που μεταφέρει μαρτυρίες πιστών, το τελευταίο αυτό ξέσπασμα του μητροπολίτη έχει προκαλέσει δυσφορία στους τοπικούς βουλευτές που σκέφτονται πλέον να σταματήσουν τις κοινές εμφανίσεις μαζί του.


Πηγή : stilosorthodoxias.gr
Share this article :

0 comments:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

google_translate

Μνημόνευση ονομάτων

Για περισσότερα πατήστε πάνω στην εικόνα.

Μνημόνευση ονομάτων

Η μνημόνευση των αγαπημένων μας προσώπων που βρίσκονται στη ζωή, αλλά και αυτών που έχουν εκδημήσει εις Κύριον αποτελεί χρέος αγάπης προς αυτούς. Μπορείτε να καταχωρήσετε την δωρεά σας.


Μέσω PayPal πατώντας το κουμπί Donate:

Στηρίξτε το έργο μας

Το site stilosorthodoxias.gr καλύπτει τα έξοδά του αποκλειστικά με δωρεές. Αν σας περισσεύει μία βοήθεια, μπορείτε να βοηθήσετε μέσω Paypal:



Facebook

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks

Tο Αγιολόγιο της ημέρας

Comments

 

powered by Blogger
Copyright © 2014 - 2024. stilosorthodoxias.gr
© 2014 - 2024, stilosorthodoxias.gr, All Rights Reserved
powered by Blogger Copyright © 2014 - 2024. stilosorthodoxias.gr