† ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ † Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, Σήμερα τιμοῦνται οἱ Ἅγιοι: 318 Πατέρες τῆς Α’ Οἰκουμενικῆς Συνόδου , Ἀκυλίνα ἡ Μάρτυς , Φηλίκουλα ἡ Μάρτυς , Τριφύλλιος Ἐπίσκοπος Λήδρας , Ἀντίπατρος Ἐπίσκοπος Βόστρων , Ἰάκωβος ὁ ἐξ ἀπάτης τὸν ἀντίχριστον προσκυνήσας , Ἄννα καὶ ὁ υἱὸς αὐτῆς Ἰωάννης , Διόδωρος ὁ Μάρτυρας ὁ ἐξ Ἐμέσης , Μύριοι Μάρτυρες , Εὐλόγιος Ἀρχιεπίσκοπος Ἀλεξανδρείας , Ἀνδρόνικος ὁ ἐν Μόσχᾳ ἀσκήσας , Ἀλέξανδρος ὁ ἐν Μόσχᾳ ἀσκήσας , Ἄνθιμος ὁ Ἰβηρίτης , Ἁγίου Νικολάου τοῦ Ἱερομάρτυρος ,Ταίς των Αγίων σου πρεσβείες, Χριστέ ο Θεός, Ελέησον και σώσων ημάς. Αμήν. Δεν πρέπει να φεύγουμε ποτέ πριν το Δι’ ευχών στην Εκκλησία - stilosorthodoxias.gr
Home » , , » Δεν πρέπει να φεύγουμε ποτέ πριν το Δι’ ευχών στην Εκκλησία

Δεν πρέπει να φεύγουμε ποτέ πριν το Δι’ ευχών στην Εκκλησία

Written By news on Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019 | 2:01 μ.μ.

»Μετά φόβου πίστεως και αγάπης προσέλθετε».

Ωραία, θα προσέλθουμε στην Εκκλησία με φόβο Θεού, θα προσέλθουμε με πολύ πίστη στον μοναδικό σωτήρα της σωτηρίας της ψυχής μας, θα προσέλθουμε με αγάπη στον Κύριο και φυσικά αγάπη στον συνάνθρωπό μας.

Τί γίνεται όμως μόλις κοινωνήσουμε;

Θα περιμένουμε να τελειώσει η Θεία Λειτουργία, με το ΔΙ’ ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ και μετά θα πάμε, με την χάρη του Θεού που λάβαμε, στο σπίτι μας και όπου αλλού θέλουμε.

Δεν είναι σωστό για κάποιους άλλους αδερφούς μας που πηγαίνουν στην Εκκλησία, κοινωνάνε και αμέσως φεύγουν γιατί, τότε, θα θυμηθούμε τον Ιούδα τον προδότη, που έκανε το ίδιο.

Ο Ιούδας μόλις κοινώνησε το έβαλε στα πόδια, έφυγε να πάει να πουλήσει και να προδώσει τον Χριστό μας, δεν κάθησε να τελειώσει ο Δείπνος.

Δυστυχώς, πολλοί Χριστιανοί το κάνουν αυτό... Μόλις κοινωνήσουν το βάζουν στα πόδια, σαν τον Ιούδα, δεν περιμένουν να τελειώσει ο Μυστικός Δείπνος, να τελειώσει η Θεία Λειτουργία.

Aς προσέχουμε, να μην γινόμαστε Ιούδες Ισκαριώτες και προδότες του Χριστού μας!


Θα περιμένουμε το ΔΙ’ ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ και μετά θα φεύγουμε…


Πηγή : inpantanassis
Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

βοήθεια εναντίων του Κοροναϊού COVID-19

για να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του κοροναϊού στη χώρα μας.


Δωρεά για βοήθεια εναντίων του Κοροναϊού COVID-19

βοήθεια για τον covid 19, πατήστε την εικόνα για βοήθεια.

Μένουμε Σπίτι για τον Κοροναϊό covid 19, πατήστε την εικόνα για βοήθεια.
 

Proudly powered by Blogger
Copyright © 2014 - 2021. stilosorthodoxias.gr
google.com, pub-6497066373419060, DIRECT, f08c47fec0942fa0